AIM Challenge – prepp 1

27 Jul

Åh, denna logistik. Har hållit på att bli knasig på allt fix med hur jag och inte minst Jullan ska ta oss dit vi behöver… Jag jobbar i Helsingfors ett par dagar nästa vecka och tar mig direkt därifrån till Eva-Marie för att vi ska ta oss till Lindvallen och AIM Challenge. Kunde ju inte asa cykeln till Finland för att sen åka vidare, så hur lösa? Logistical nightmare!

Bästa lösningen var länge att Eva-Marie skulle få med sig cykeln upp till Stockholm från att ha varit här och tävlar på EO (European Open i agility går i Kristianstad i helgen). Men hem sen då? Man får inte ta cykel på tåg (så GALET tråkigt och sorgligt), om hojjen ska flyga behövs väska. Jag fick tips om Bussgods och det lät helt ok!

Men ska cykeln åka Bussgods krävs ordentligt emballage, förslagsvis cykelkartong. Det hade jag en härhemma, men ingen i Stockholm… Ringde runt till ett gäng ställen för att se om jag kunde få tag i en, men icke.

Så idag har jag delat Jullan i bitar (haha, säger jag som om det var enkelt och vardagsmat… Min dag började med krissamtal till Cykelmyggan…), lagt henne i Connys kartong och slagit in henne med diverse. Hon får åka Bussgods både upp och ner.

Och vi ber alla en stilla bön att jag kan sätta ihop henne igen…

20120727-200546.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: