Tankat

6 Jun

Idag har jag tankat energi och bra grejer på allvar.

Träffade Cykelmyggan för fika, prat och klädlåning. Det är en grym känsla att träffa någon som tänker så bra och som är så öppen för diskussioner om allt möjligt! Vi hamnar ofta en sväng i kostträsket – som inte är nåt träsk när vi diskuterar – pratar träning så klart, och en massa annat. Vi avslutade hänget med en sväng inom Green matmarknad där jag bland annat plockade på mig kimchi och borsjtj från Tistelvind. Gillar dem mycket – ekologiska svenska syrade grönsaker utan en massa annat bjäfs.

För så här är det. Det är gräsligt vad många runt omkring mig är sjuka, snörvliga och eländiga. Och jag är i race week och har givetvis känningar både här och där, för det har jag alltid när det är race week. Så mjölksyrade grönsaker med sina fina bassilusker, spenat, rödbetor, probiotikatabletter, min skrock-berocca, you name it, I’m doing it… 🙂

Dagens träning har för övrigt bestått av ett par mil cykel, ett par km löpning och en sväng på min yogamatta.

Och apropå Cykelmyggan – missa inte hennes senaste blogginlägg. Jag behöver ett bättre ord än pannben. Jag kör med hjärnan (för det mesta). Det är bara det att den har blockeringar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: