Middagsmums

12 Mar

20120312-185613.jpg

Världens godaste laxbiffar! Hemligheten är att koka laxen lite först, låta svalna och sen mosa med gaffel istället för att använda matberedare/mixer (blir lätt segt då). Gräddfilssås med senap, vitlök, dill, gräslök, italiensk salladskrydda, citronskal, citronsaft och salt/peppar, samt ett berg med grönsaker till. Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: