Far rundor

27 Maj

Skaffade mig appen Week Cal för att få bättre koll, sluta dubbelboka mig, administrera mitt liv helt enkelt… Hm. Far runt som en galning idag…

Igår stod det snabbdistans på schemat. Jag är så hjärtligt trött på den skånska helvetesblåsten. Jag vet att det bara är att tugga i sig, för att det är som det är och det gör jag ju, för jag tar mig ut och gör det jag ska, but I don’t have to effing like it! Till och med uppjoggen var motig igår, det blåste så benen gick i sidled emellanåt… Mission accomplished dock, nu väntar jag bara på att jag ska börja känna farten lite mera i kroppen. Hade så fin känsla innan jag blev sjuk, nu är det grymt tungt. Men det ger sig ju igen, det är bara att tröska på. Testade light sport-strumporna från gococo, och de satt bra, kändes fina. Måste dock köpa större dojjor nästa gång jag handlar, vi pratar tendenser till blå stortånaglar här bara för att skon tar emot efter att jag passerar milen och foten svullnat lite.

Igår presenterade Eva och jag vår nya hemsida www.carpemomentum.nu Finally! Tanken är att fortsätta att utveckla den så klart, men jag är grymt nöjd med att vi äntligen fick ut den. Vi öppnade också anmälan till kurserna för Greg Derrett i december igår!

Idag blir det hundträning som dominerar framåt kvällen. Annars bara lite styrketräning och vila, tycker att min återhämtning går oerhört mycket trögare efter att jag gick LCHF. Nån som tänkt nåt på det? Fanny? Anna?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: